De voordelen van uw kozijnen wrappen

Kozijnen wrappen in Limburg? StickyMitch!

Laat uw kozijnen wrappen door Stickymitch

Iedereen weet dat het vervangen van kozijnen – zowel nieuwe houten kozijnen als kunststof kozijnen – een zeer dure investering is. Door uw kozijnen te laten wrappen met duurzame en hoge kwaliteit folie, heeft u een compleet nieuwe look die ook nog eens uw kozijnen beschermd tegen alle weersinvloeden. En wist u dat kozijnfolie ook nog een isolerende werking heeft? Zo is schuren, schilderen en mindere mate schoonmaken voorgoed verleden tijd!

Hoe gaat het proces te werk?

Vier stappen verwijderd van kozijnen die langer meegaan en er ook nog eens heel erg mooi uitziet.

Why?

Betrouwbaar en vakkundig advies

De beste materialen, kleuren & patronen

Altijd de meest scherpe prijs!

FAQ - Kozijnen wrappen

Het volledig wrappen van je auto is afhankelijk van je wensen, de grootte van je auto en welke onderdelen precies gewrapt dienen te worden. Over het algemeen valt wel te stellen dat met elk budget een auto gewrapt kan worden, maar gemiddeld genomen komt het wrappen van een auto uit op een bedrag tussen de 1000 – 3000 euro. Een auto wrappen is verhoudingsgewijs goedkoop en snel toe te passen.

Alleen bij specialisten met ervaring ben je verzekerd dat de aangebrachte wrap op je auto tot wel tien jaar lang meegaat. Vanwege mijn eigen interesse en diverse cursussen die ik heb gevolgd. Car wrapping is bovendien een precisie-werkje waarin ook een stukje geduld wordt getest. Juist in die nauwkeurigheid maak ik het onderscheid. 

Je bent ervan verzekeren dat de folie die wordt aangebracht bij het wrappen van je kozijnen minstens net zo lang meegaat als andere toepassingen, zoals schilderen of kunststof kozijnen plaatsen. Veel is afhankelijk van weersomstandigheden en het type kwaliteit, maar StickyMitch maakt bewust alleen gebruik van hoogwaardige kwaliteit folie.