Waarom uw autodak laten wrappen?

Uw autodak vakkundig laten wrappen, StickyMitch!

Van idee naar een fantastisch mooi autodak

Strepen, figuren, logo’s of gewoon een andere kleur dan de rest van de carrosserie. Het wrappen van uw autodak geeft vaak een net iets andere uitstraling. Het maakt dat het uiterlijk van jouw auto zich weer net onderscheid ten opzichte van andere weggebruikers. Tot op de millimeter nauwkeurig weet StickyMitch de folie vakkundig aan te brengen. Het laten wrappen van uw autodak is daarmee een lust voor het oog.

Hoe gaat het proces te werk?

Vier stappen verwijderd van kozijnen die langer meegaan en er ook nog eens heel erg mooi uitziet.

Why?

Betrouwbaar en vakkundig advies

De beste materialen, kleuren & patronen

Altijd de meest scherpe prijs!

FAQ - Kozijnen wrappen

Het volledig wrappen van je auto is afhankelijk van je wensen, de grootte van je auto en welke onderdelen precies gewrapt dienen te worden. Over het algemeen valt wel te stellen dat met elk budget een auto gewrapt kan worden, maar gemiddeld genomen komt het wrappen van een auto uit op een bedrag tussen de 1000 – 3000 euro. Een auto wrappen is verhoudingsgewijs goedkoop en snel toe te passen.

Alleen bij specialisten met ervaring ben je verzekerd dat de aangebrachte wrap op je auto tot wel tien jaar lang meegaat. Vanwege mijn eigen interesse en diverse cursussen die ik heb gevolgd. Car wrapping is bovendien een precisie-werkje waarin ook een stukje geduld wordt getest. Juist in die nauwkeurigheid maak ik het onderscheid.