De voordelen van uw auto wrappen

Auto's wrappen in Limburg? StickyMitch!

Wat is auto wrappen precies?

U bent toe aan nieuwe look of design voor uw auto, maar het opnieuw spuiten van uw voertuig is geen optie.

Dan is het wrappen van uw auto – ook wel car wrapping genoemd – een uitstekende oplossing. En de mogelijkheden, die zijn eindeloos.

StickyMitch biedt een uitgebreid en kwalitatief scala aan kleuren, patronen en afwerkingen, volledig afgestemd op uw wensen.

Hoe gaat het proces te werk?

In slechts vier stappen werken we samen toe van idee naar uitvoering. Dat maakt car wrapping ook bijzonder en leuk.

De snelle toepassingen zorgen ervoor dat u snel resultaat kunt bereiken en weer helemaal shiny de weg op kan!

Why?

Betrouwbaar en vakkundig advies

De beste materialen, kleuren & patronen

Altijd de meest scherpe prijs!

FAQ - Autowrappen

Het volledig wrappen van je auto is afhankelijk van je wensen, de grootte van je auto en welke onderdelen precies gewrapt dienen te worden. Over het algemeen valt wel te stellen dat met elk budget een auto gewrapt kan worden, maar gemiddeld genomen komt het wrappen van een auto uit op een bedrag tussen de 1000 – 3000 euro. Een auto wrappen is verhoudingsgewijs goedkoop en snel toe te passen.

Alleen bij specialisten met ervaring ben je verzekerd dat de aangebrachte wrap op je auto tot wel tien jaar lang meegaat. Vanwege mijn eigen interesse en diverse cursussen die ik heb gevolgd. Car wrapping is bovendien een precisie-werkje waarin ook een stukje geduld wordt getest. Juist in die nauwkeurigheid maak ik het onderscheid. 

Vrijwel alle onderdelen van uw carrosserie kunnen gewrapt worden, omdat het een uiterst veilige methode is. En dat is niet alles, want ook onderdelen van uw interieur kunnen meegenomen worden. Dus.. van de velg tot de motorkap tot het dashboard. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Het is raadzaam om uw auto zo goed mogelijk te reinigen voor de speciale folie wordt bevestigd op het gewenste onderdeel. Dit is om ervoor te zorgen dat de afwerking perfect is en er geen luchtbellen ontstaan onder de folie. Het is eigenlijk vergelijkbaar met het aanbrengen van verf op een muur. Deze moet ook stof en vetvrij zijn om het beste resultaat te leveren. Bij carwrapping werkt het net zo. Gebruik een goed ontvettingsmiddel die tevens niet schadelijk is voor de auto om dit te realiseren.